M&N Bestratingen op Instagram

Meer sfeer in de tuin creëren? 

Denk dan ook aan de tuinverlichting. Wij denken graag mee en maken een plan voor je! 

 #inlite #sierbestratingjonk
Mooie tuin opgeleverd! 

Klant wilde graag een onderhoudsvriendelijke tuin. Dan kunnen wij maar één soort tegels adviseren en dat is Keramiek. Dit omdat het kleurvast, krasbestending en schoon te maken met een douchetrekker is! Tevens wordt deze bestrating gevoegd om onkruid te voorkomen. 

De tuinkamer bestraat met GeoCeramica 30x120x4 Natuurlijk Eiken. overige bestrating actietegel keramiek 60x60x4 Slate Antra. Bloembakken Geoplano Milano en de afdeklijst China Blue 100x20x3 gezoet met facet. En natuurlijk de In-lite verlichting niet vergeten!

 #sierbestratingjonk #inlite
Ook in de avond van de tuin genieten? 

Vergeet dan niet om de verlichting mee te nemen als u de tuin gaat renoveren 💡. Wij denken graag mee over de mogelijkheden! 

 #inlite  #sierbestratingjonk
🆘WIJ ZIJN NOG STEEDS MET SPOED OPZOEK NAAR TOPPERS DIE ONS KOMEN VERSTERKEN!🆘

Soort dienstverband: Fulltime
Salaris: €1.800,00 - €2.400,00 per maand💸

Al jarenlang zetten wij onze expertise in om overal en altijd kwaliteit te leveren wat betreft het aanleggen van alle soorten bestratingen. Wij zijn voornamelijk actief in Almere en zorgen voor complete bestratingen, hout werkzaamheden en grond- en sloopwerkzaamheden.

Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht en niet bang om je handen vies te maken? Bij M&N Bestratingen kies je voor een stabiele en resultaatgerichte baan in een goede werksfeer met leuke collega’s.

Beschrijving:

Wij specialiseren ons in sierbestratingen, houtwerkzaamheden en grond- en sloopwerkzaamheden. Je gaat met ons team naar de tofste locaties om de wensen van onze klanten te realiseren. Geen enkele dag is hetzelfde, omdat de opdrachten vrijwel altijd variëren. De ene dag ben je bezig met het aanleggen van een tuinhuis en de andere dag ben je bezig met verschillende soorten sierbestratingen of andere werkzaamheden.

Wat ga je doen?✅

- Je versterkt ons met het aanleggen van complete bestratingen;
- Je versterkt ons met houtwerkzaamheden;
- Je versterkt ons met grond- en sloopwerkzaamheden;
- Je wordt een ster in het realiseren van een opdrachtomschrijving en gaat altijd voor kwaliteit;
- Je ontwikkelt jezelf dagelijks verder in je skills.

Wij bieden jou✅:

- Een salaris conform bouw en infravoorwaarden;
- Een uitdagende en variërende functie in een jonge omgeving met de nodige dosis plezier;
- Pensioen opbouw;
- Persoonlijke begeleiding om je verder op weg te helpen met je skills;
- Werken op toffe locaties voornamelijk in Almere;
- Een full time job, oftewel baanzekerheid!

Wat willen wij?✅

- 18 jaar of ouder;
- Stressbestendig;
- Een teamspeler;
- Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak, maar ervaring in het vak wordt zeer gewaardeerd en heeft altijd voorrang.

Solliciteer snel!✉️ via info@mnbestratingen.nl of bezoek onze website mnbestratingen.nl
Namens het team van M&N Bestratingen willen wij iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen! 2022 belooft veel goeds met mooie opkomende projecten en we zien jullie dus graag volgend jaar!🎆

Wij hebben vakantie van 27 december tot en met 10 januari 🎄 en daarna staan wij weer 24/7 klaar voor jullie!

Groetjes,

Michael en Nick
M&N Bestratingen
Lekker genieten in de tuin van een mooie houten overkapping?🏡 Deze klant zag dat wel zitten. Deze overkapping is met op maat gemaakt houtwerk geplaatst. Ook zitten er shutters aan de zijkant welke open en dicht kunnen.

Ook geïnteresseerd in een houten overkapping als deze? Kijk dan snel op www.mnbestratingen.nl 🌐
Een paar weken geleden zijn wij in deze tuin bezig geweest met het plaatsen van deze waaltjes in de kleur 'Antraciet'⚫️. Deze zijn verwerkt in organische vormen zoals zichtbaar op de afbeelding en zijn vervolgens afgerond met een kopse rollaag opsluiting✔️. 

Nu alleen nog het plaatsen van de bloemen en planten🌸 en de tuin ziet er weer gelikt uit!

Ook een vergelijkbare aanpak nodig in uw tuin? Stuur gerust een berichtje of neem contact op via 
https://mnbestratingen.nl
Bam!💥 Wat een mooi resultaat. Voor deze klant hebben wij de herbestrating op ons genomen. Wij hebben hierin gebruik gemaakt van Linea palissaden kantopsluitingen en in combinatie met de omgedraaide Abbystones 20x30 in de kleur 'Camel' sluit dit prachtig aan op de woning zodat alles één geheel lijkt.🏡

Hulp nodig met uw tuin? Wacht niet langer en neem contact op via de link in onze bio!
Onlangs hebben wij in deze tuin een prachtige plantenbak🌿 geplaatst bestaande uit Montagna muurelementen van 42x18x8 cm in de kleur ‘Argenta’. 

Deze muurelementen zijn gecombineerd met een complete afdek vijverrand. Door deze twee producten te combineren is er een luxe ogende plantenbak gerealiseerd welke gelijk de aandacht trekt👀

Ook interesse in een plantenbak als deze? Neem gerust contact op via messenger of vraag een gratis offerte📄 aan via www.mnbestratingen.nl 

#tuin #tuindecoratie #tuininspiratie #tuinieren #plantenbak #bestrating #bestratingen #sierbestrating

Alle projecten

cross